Paris
London
New York
Wednesday, 22 January, 2020
Last Update 00:07
02:09    |    18/06/2013

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt s-au casatorit. Ţiriac: Spune ce vrei, dar să nu mă chemi la divorţ, pentru că nu vin !

Fostul tenisman Ilie Năstase şi fostul fotomodel timişorean Brigitte Sfăt, s-au căsătorit la starea civilă, luni după amiază, în faţa primarului Nicolae Robu.

Martori la ceremonie au fost Nadia Comăneci şi omul de afaceri Aurel Munteanu, iar invitat de onoare - Ion Ţiriac.

Mirii au refuzat să dea declaraţii presei, dar s-au simţit foarte bine în compania grupului restrâns de invitaţi, circa 20 de apropiaţi ai proaspăt însurăţeilor.

Pus pe glume, în faţa primarului - care a oficiat a treia căsătorie în mandatul său de edil - Ilie Năstase i-a cerut 'consimţământul' lui Ţiriac, pe care l-a întrebat dacă să spună 'da'. Omul de afaceri nu i-a dat decât un sfat: 'Spune ce vrei, dar să nu mă chemi la divorţ, pentru că nu vin'.

Nunta celor două vedete a fost păzită cu strășnicie de bodyguarzi, care au interzis accesul presei în sala de Consiliu Local și au pus perdeluțe la geamuri.

lie Nastase si Brigitte Sfat sunt impreuna din anul 2010. Amandoi au mai fost casatoriti. Ilie Nastase are 5 copii din casniciile anterioare, iar Brigitte Sfat, doi copii.

Brigitte Sfat a fost una dintre senzaţiile Romaniei: in anul 2000 a fost desemnata Miss Top Model Romania, a pozat pentru Playboy si era chemata sa prezinte mai ales colecţii de lenjerie intima. La scurt timp, s-a casatorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfat, dar acesta a murit in 2002. Brigitte, atunci in varsta de 25 de ani, s-a trezit peste noapte milionara, vaduva şi cu un copil.

A continuat afacerile sotului sau, dar a intrat si in atentia procurorilor, dupa ce a angajat doi interlopi pentru a-i da o corectie lui Bogdan Georgiu, managerul unuia dintre cluburile sale, pentru ca a furat bani din casieria firmei. Dupa ce a fost agresat, barbatul a facut plangere penala, iar Brigitte Sfat a fost condamnata la 3 ani la inchisoare cu executare.

Dupa ce a iesit din puscarie s-a reapucat de afaceri si s-a maritat cu Ovidiu Torj, cu care are o fetita. Casnicia acestora a fost una agitata si a durat mai putin de 3 ani.

Ilie Nastase este la a patra casatorie. Prima a facut-o de tanar, la 26 de ani, chiar la apogeul carierei, cand a cucerit turneul de Grand Slam US Open. Aleasa inimii a fost Dominique Grazia, cu care a avut primul copil, pe Natalie. Cea mai mare fiica a lui locuieste la Paris si Montreal.

Al doilea mariaj l-a avut la 40 de ani. In 1984, Nastase s-a casatorit cu actrita Alexandra King. Nu au rezistat insa prea mult impreuna, dar pana sa se desparta au adoptat doi copii: Nicholas si Charlotte. Cei doi locuiesc cu mama lor la New York.

Cativa ani mai tarziu, in 1996, a cunoscut-o pe frumoasa Amalia Teodosescu, model la acea vreme. 8 ani mai tarziu s-au casatorit, in 2004, la Paris. Cei doi au avut impreuna 2 copii: Alesia – in 2004, si Emma Alexandra – in 2009. In 2010, Ilie si Amalia Nastase au anuntat ca se despart. Tot in 2010, Ilie Nastase a cunoscut-o pe Brigitte Sfat.

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready