Paris
London
New York
Sunday, 21 January, 2018
Last Update 13:10
11:31    |    13/12/2017

Femeia bănuită că ar fi împins o tânără pe linia de metrou, depistată de polițiști și audiată de procurori

Femeia bănuită că ar fi împins o tânără pe linia de metrou în stația Dristor a fost depistată de polițiști în cursul nopții și este audiată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în calitatea de suspect, a anunțat miercuri dimineață IGPR.

''La această oră procurori din cadru Parchetului de pe lângă Tribunalul București audiază în calitate de suspect, la sediul Poliției Capitalei, persoana bănuită de săvârșirea faptelor din stațiile de metrou Costin Giorgian și Dristor 1. Anterior, în cursul nopții, polițiști ai Brigăzii de Poliție Transport Public București au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate și au condus-o la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele'', precizează sursa citată.

Poliția mulțumește ''tuturor pentru implicarea și spiritul civic manifestat în acest caz'' și dă asigurări că ''fiecare mesaj a fost analizat și verificat de specialiștii instituției.

O tânără a murit, marți seara, după ce ar fi fost împinsă de o femeie pe linia de metrou, în stația Dristor 1. Femeia ar mai fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou, însă aceasta nu a pățit nimic.

AGERPRES
 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready